Termeni si conditii

Ne bucuram ca ati venit la magazinul nostru si va multumim pentru atentia pe care ne-o acordati. Va invitam sa alegeti produsele expuse in catalog care va intereseaza din gamele Vighor si Discobol si sa le comandati.

Cum cumparati

Pentru a ne transmite alegerea dumneavoastra va rugam parcurgeti urmatoarele etape:
1. selectati produsul dorit, alegeti marimea, culoarea si cantitatea;
2. adaugati-l la comanda dumneavoastra prin apasarea butonului “Doresc sa cumpar”;
3. repetati pasii pentru un alt produs dorit dupa ce va intoarceti inapoi la catalog;
4. accesati comanda prin butonul “Vizualizare comanda” si daca este nevoie modificati comanda conform instructiunilor;
5. dupa alegerea tuturor produselor dorite apasati butonul “Finalizare comanda”;
6. introduceti datele necesare livrarii;
7. optati pentru una din cele doua modalitati de plata si de transport;
8. “Trimite comanda”;

In cazul in care comanda dumneavoastra este valida, veti primi pe adresa de email pusa la dispozitie un mesaj automat ca am primit comanda. In termen de 2 zile lucratoare veti primi confirmarea comenzii si termenul de expediere care poate fi intre 3 si 7 zile lucratoare, dupa caz.  Pentru cantitati mai mari vi se va comunica termen din productie, spre a fi agreat.

Descrierea produselor

Echipa Alai incearca sa va prezinte cat mai explicit si corect caracteristicile produselor prezente in magazinul virtual. Totusi in unele cazuri culorile pe care le vedeti la monitorul dumneavoastra pot parea diferite de culoarea produsului in sine. De aceea, va rugam sa aveti in vedere posibilele diferente de perceptie.

Daca un produs pe care doriti sa il comandati nu este disponibil la marimea solicitata la un moment dat, va rugam sa ne scrieti la adresa magazintextile@alai.ro. Ulterior, va vom contacta spre a va face cunoscute posibilitatile de onorare a cererii dumneavoastra.

Comenzi speciale

In cazul in care doriti sa ne plasati o comanda pe care sa o executam special pentru dumneavoastra, va rugam sa aveti in vedere factorii care influenteaza termenul de livrare cum ar fi: stabilirea si agrearea modelului, transmiterea structurii de marimi a personalului unitatii dumneavoastra daca este cazul, aprovizionarea cu materiale, perioada in care se face comanda, timpul efectiv de productie. In aceasta situatie timpul de livrare poate varia intre 30 si 45 de zile, in functie de marimea si complexitatea comenzii.

Politica de retur/renuntare

“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului” (art.4, alin.b, din Ord.1 30/31.08.2000).

Exceptii:
1. Comenzile speciale plasate si executate conform specificatiilor dumneavoastra nu pot fi returnate (conform articolului 10 alin. c din Ordonanta 130/31 august 2000).
2. Pentru a nu periclita sanatatea dumneavoastra, articolele de lenjerie de corp prin natura lor nu se returneaza.

Schimbare produs/renuntare

Daca un produs oferit de catre magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, el poate fi returnat in starea in care a fost livrat impreuna cu documentele care l-au insotit urmand sa vi se trimita la schimb produsul conform. Cheltuielile de transport retur-tur vor fi suportate de catre Alai. Aceasta notificare poate fi facuta de catre dumneavoastra in termen de maxim 10 zile de la receptie.

Daca doriti schimbarea produsului cu un alt produs, il veti returna si achita diferenta de pret. Daca doriti schimbarea marimii, veti returna produsul urmand sa primiti altul la marimea solicitata. Costurile de expeditie care implica returnarea vor fi suportate integral de catre dumneavoastra.

Daca fara nici un motiv doriti sa renuntati la produsul comandat, puteti sa ni-l trimiteti in aceeasi stare in care v-a fost livrat, urmand ca in maxim 30 de zile de la data returnarii sa va inapoiem contravaloarea lui. In acest caz cheltuielile de transport vor cadea in sarcina dumneavoastra.

Drepturi de autor

Continutul acestui website (elemente de grafica web, texte, poze, imagini, logo-uri si alte date) este proprietatea Alai si cade sub incidenta dreptului de autor. Folosirea site-ului sau a continutului sau de catre oricine, pentru alt scop decat cel personal sau non-comercial, fara acordul Alai este interzisa.

Modelele produselor din magazin sunt proprietate industriala Alai, reproducerea lor fiind interzisa.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse si informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrare si plata si sunt confidentiale.

Conflicte

Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Nu vor fi onorate comenzi care sunt adresate post restant sau catre casute postale, deoarece pe astfel de adrese nu sunt acceptate colete cu plata ramburs.

Va sfatuim sa nu ne trimiteti comenzi false. Alai isi rezerva dreptul de a inregistra toate informatiile tehnice legate de accesarea acestui site si de a furniza datele necesare autoritatilor competente sau unor terte parti pentru a depista orice tentativa de acces neautorizat, plasare de comenzi false sau alte operatiuni care sunt prevazute ca infractiuni de reglementarile legale privind activitatea pe internet si comertul electronic. Prevenirea si combaterea criminalitatii informatice sunt reglementate prin legea nr. 161/2003, care prevede sanctiuni foarte severe pentru orice tentative de a provoca prejudicii furnizorilor si utilizatorilor metodelor de comunicare electronica.

Calitatea produselor/sugestii si reclamatii

Produsele prezentate in magazin au fost proiectate si realizate intr-o organizatie cu sistem de management al calitatii certificat conform EN ISO 9001:2000 de catre organismul de certificare TUV Cert. Calitatea produsului este verificata pe parcursul intregului proces de fabricatie. Verificare finala a produsului este facuta de catre dumneavoastra. Va rugam sa respectati instructiunile de intretinere recomandate pentru fiecare produs.

Pentru sugestii si reclamatii de orice natura ne puteti scrie la adresa magazintextile@alai.ro sau ne puteti contacta telefonic la numerul:0368/ 00 67 88

Folosirea acestui website si plasarea unei comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile de utilizare a magazinului. Programul de lucru cu publicul este zilnic de luni pana vineri, intre orele 8:00 si 16:00.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Info consumator: 0800.080.999

Copyright 2019 - Fabricat cu grijă în România de Alai
Web design: Light Pixel