DESPRE NOI

DE CE NOI?

Euroalai s.r.l. s-a înființat în anul 1994, ca producător de lenjerie  bărbați  si de imbracaminte casual pentru femei si barbati. A înregistrat mărcile “De dragul tău” și „Discobol” și „Pro-test”, branduri cu numitor comun ” Fabricat cu grija in Roamnia”pe care le-a comercializat prin magazinele multidepartamentale.

Începând din 1996, odată cu deschiderea primului magazin cash&carry al lanțului Metro, Euroalai a fost o companie românească care a explorat, dezvoltat, testat și confirmat prin taxele de deschidere, de raft și taxele pentru activitățile de marketing plătite marilor lanțuri de retail sosite în România, comportamentul și răspunsul pieței românești pentru diverse grupe de produse textile.

În anul 1997, la propunerea membrilor Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Romania  Euroalai dezvoltă brandul Vighor, numele acesteia reprezentând acronimul generat prin descrierea „ Vestimentatie  Industriala pentru Gastronomie HOteluri si Restaurante”.

După ani și ani de la începuturi, Vighor a devenit brandul apreciat in România pentru textilele de bucătărie. Vighor a susținut și susține performanța, eleganța și notorietatea reprezentanților României la olimpiadele internaționale gastronomice, la cele mai renumite manifestări internaționale și naționale de profil. Personalități ale artei prin gust își etalează confortul priceperii și meșteșugului desăvârșit îmbrăcând echipamentele Vighor. Mari maeștri gastronomi români dar si de multiple naționalități, francezi, englezi, australieni, germani, elvețieni ne împărtășesc exigențele vestimentare specifice condițiilor de lucru și ne ajută să venim în întâmpinarea imaginației și parcursului Dumneavoastră profesional.

 

Euroalai S.R.L.

CUI: RO 6586880
Adresa sediu: Poienelor 5  Brasov, Jud. Brasov, Romania
Telefon:0368 006 788

Adresa e-mail:contacteuro@alai.ro

Copyright 2019 - Fabricat cu grijă în România de Alai
Web design: Light Pixel