Transport, plata si livrare

Comanda dumneavoastra va fi livrata prin intermediul seviciului de transport Urgent Curier( ~ 48-72 de ore ).

Plata transportului marfii si a rambursului va fi efectuata de catre dumneavoastra pentru o comanda sub 300 lei, conform tarifelor practicate de Urgent Cargus in reteaua nationala si pe care le puteti afla utilizand calculatorul de tarife Urgent Cargus localizat in pagina “Finalizare comanda”. Pentru localitatile aflate in afara retelei se calculeaza un cost suplimentar de 0,70 Ron/km fara TVA in functie de distanta pana la cel mai apropiat oras din retea.

Costurile de expeditie sunt suportate de catre EuroAlai pentru comenzi mai mari de 300 de lei.

Pentru livrarile in municipiul Brasov, de comun acord, firma noastra poate asigura transportul produselor direct la adresa solicitantului, prin delegat propriu, serviciul fiind in acest caz gratuit.

Daca doriti ridicarea comenzii direct de la noi, va rugam sa ne anuntati.

 

Plata contravalorii marfii

Pretul produselor este exprimat in Ron si include taxa pe valoare adaugata de 19 %. Pretul produselor afisat in catalog nu include cheltuielile de transport prevazute mai sus.

Ca modalitati de plata puteti opta pentru plata ramburs la primirea coletului sau plata prin transfer bancar (ordin de plata). In cel de-al doilea caz expedierea comenzii dumneavoastra se va face cu un decalaj de 2-4 zile, dupa confirmarea creditarii contului cu suma transferata.

Valabilitatea ofertei

Preturile afisate in comanda dumneavoastra confirmata de noi, isi mentin valabilitatea pe parcursul derularii tranzactiei.

Daca pe perioada derularii tranzactiei produsele comandate de dumneavoastra fac obiectul unei promotii la nivel national, veti beneficia de o reducere suplimentara, care va va fi comunicata in momentul confirmarii comenzii.

Copyright 2019 - Fabricat cu grijă în România de Alai
Web design: Light Pixel